PC a depus la Cotroceni apelul pentru promulgarea Legii pensiilor [1]

Liderii Partidului Conservator împreună cu o delegație de pensionari au depus, miercuri, la Palatul Cotroceni, trei adrese către președintele Traian Băsescu prin care cer șefului statului să promulge, în această vară, Legea pensiilor.

"Vă cerem să cugetați la vorbele și gesturile dumneavoastră pentru că pot avea consecințe deosebit de grave. Prin vorbele dumneavoastră nu faceți altceva decât să duceți încăierarea politică de la televizor în societate, pornind una împotriva alteia categoriile sociale: pensionari versus profesori, învățători, medici, agricultori", se spune în apel.

Pensionarii precizează că refuză să fie tratați ca "niște marionete în jocuri" și-i spun șefului statului că este de datoria sa legală și morală să ia măsurile necesare și echitabile pentru toți cetățenii.

Alături de pensionari s-a aflat și senatorul PC, Codruț Sereș, care a reiterat faptul că formațiunea din care face parte dorește promulgarea legii  de majorare a pensiilor, subliniind că PC este partidul care a venit și cu un proiect de lege care viza înființarea unui fond de solidaritate, sursă de finanțare pentru acest program de majorare a pensiilor.

Sereș consideră că tema pensiilor nu trebuie politizată, ci trebuie rezolvată.

"De aici și până la a asmuți o clasă socială împotriva alteia nu este decât un pas și considerăm că toată această joacă politică trebuie să ia sfârșit, motiv pentru care se depune acest apel", a conchis acesta.

Delegația de pensionari a fost condusă de deputatul Ioan Țundrea.
Publicat de : Ramona NĂSTASE
Data publicării: 12 Iul 2007 - 05:59
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25750&titlu=PC_a_depus_la_Cotroceni_apelul_pentru_promulgarea_Legii_pensiilor