UPC: Primăria a tăiat abuziv cablurile de fibră optică ale companiei [1]

Plângerile operatorilor de cablu, telefonie și Internet la adresa primăriei generale continuă. După ce Asociația de Comunicații prin Cablu (ACC) a solicitat printr-o scrisoare adresată primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, să ia măsuri urgente de "stopare a sabotajului telecomunicațiilor", și compania UPC reclamă aceeași problemă a tăierii cablurilor.

Reprezentanții UPC România spun că Primăria București, prin firme contractate, a tăiat în mod abuziv și ilegal cablurile de fibră optică ale companiei, din zonele Bulevardului 1 Decembrie 1918 și Obor. 

Acțiunile de tăiere a cablurilor sunt rezultatul lucrărilor de reabilitare pe care Primăria le-a demarat în București, spun cei de la UPC.

"Firmele care execută lucrările de reabilitare au tăiat cablul de fibră optică fără niciun anunț prealabil, fără respectarea prevederilor legale. Astfel, peste 10.000 de clienți din zonele menționate au rămas fără servicii de televiziune, internet și telefonie", reclamă cabliștii.

În cursul zilelor de ieri și de astăzi, UPC a restabilit furnizarea serviciilor către clienți, printr-o soluție alternativă, care însă nu se ridică la standardele de calitate și la exigențele companiei.

UPC se plânge că Primăria București nu a trimis nicio notificare pentru a anunța zonele în care se vor face reabilitări ale infrastructurii, și astfel compania nu a putut să informeze clienții, din timp, despre întreruperea serviciilor și nu a avut posibilitatea să implementeze o soluție alternativă, pentru ca niciun client să nu fie afectat.

UPC cere scuze clienților care nu au beneficiat de servicii, ca urmare a unor incidente neprevăzute, externe și independente de companie.


Publicat de : ---
Data publicării: 07 Iul 2007 - 05:35
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25704&titlu=UPC__Primaria_a_taiat_abuziv_cablurile_de_fibra_optica_ale_companiei