Tinerii deputații PRM vor dublarea numărului de ore de educație fizică [1]

În localitatea Neptun, au debutat, joi, lucrările Școlii de vară a Organizației de Tineret România Mare „Fair play și politică”. Tinerii din PRM îl vor avea ca invitat, pe Corneliu Vadim Tudor, sâmbătă, la ora 19.00, la sala de conferințe a Hotelului Doina din Neptun. Școala de vară a tinerilor peremiști se desfășoară în acest an sub egida sportului.

Cu această ocazie, vor fi organizate mai multe competiții sportive și excursii în zona Dobrogei, dar și dezbateri pe tema importanței sportului, care vor culmina cu depunerea la Parlament, de către tinerii deputați PRM, a unui proiect de lege referitor la dublarea numărului de ore de sport în școli.

Hotărârea de a iniția o astfel de lege vine ca urmare a statisticilor îngrijorătoare ce se referă la numărul mare de copii din România care au probleme de sănătate (boli de coloană, inimă sau obezitate) din cauza lipsei de mișcare.


Publicat de : ---
Data publicării: 06 Iul 2007 - 06:03
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25689&titlu=Tinerii_deputatii_PRM_vor_dublarea_numarului_de_ore_de_educatie_fizica