Daniel Buda cere lui Marko Bela să-și stăpânească parlamentarii [1]

Daniel BudaDeputatul PD Cluj, Daniel Buda, îi solicită lui Marko Bela să le retragă sprijinul politic deputaților Konya Hamar Sandor și Gyorgy Frunda.

Prin intermediul unui comuicat de presă remis AMOS News, deputatul PD de Cluj, îi solicită lui Marko Bela să îi revoce din toate funcțiile deținute pe cei doi deputații, pe plan extern, iar pe plan intern să le retragă sprijinul politic.

Daniel Buda consideră ca fiind iresponsabilă atitudinea lui Konya Hamar Sandor, de a prezenta în fața Parlamentului European a unei situații neconforme cu realitatea a Universității Babes-Bolyai și care dezinformează Parlamentul European cu privire la această Universitate.

Totodată, deputatul PD îi solicită lui Marko Bela să-și stapânească parlamentarii din formațiunea pe care o conduce și să se abțină de la un comportament duplicitar față de România.

„Este inadmisibil ca parlamentari iresponsabili din punct de vedere politic, cum sunt cei doi, Konya Hamar Sandor și Gyorgy Frunda, plătiți din bani publici, să aibă un astfel de comportament în familia europeană, fie că este vorba de acordarea unor priorități de partid în detrimentul României, cum este cazul lui Gyorgy Frunda, sau răspândirea unor minciuni sfruntate, cum este cazul deputatului Konya Hamar Sandor”, conchide parlamentarul PD.


Publicat de : ---
Data publicării: 05 Iul 2007 - 05:57
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25679&titlu=Daniel_Buda_cere_lui_Marko_Bela_sa_si_stapaneasca_parlamentarii