PRM: Vadim a fost la toate ședințele Senatului cu excepția zilelor când a fost în misiuni oficiale [1]

Statistica prezenței președintelui PRM la lucrările Senatului, difuzată de Institutul pentru Politici Publice și publicată de ziarele ,,Libertatea”, ,,Curentul” și ,,Gândul”, este o intoxicare, se arată într-un comunicat de presă al PRM.Biroul de presă al PRM susține că președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a desfășurat una dintre cele mai susținute activități în cadrul Senatului spre exemplu în centralizatoarele lunare, întocmite de Serviciul pentru Evidența Lucrărilor Senatului, Corneliu Vadim Tudor figurează prezent la absolut toate ședințele – cu excepția câtorva absențe motivate (participări la acțiuni oficiale, în calitatea sa de vicepreședinte al Senatului, atât în țară, cât și în străinătate).

Prezența senatorului Vadim la ședințele Biroului Permanent este de peste 80%, restul – absențe motivate, se arată în comunicatul PRM.

Biriul de presă al PRM susține că Vadim Tudor a făcut, în actuala legislatură, nu mai puțin de 24 de Declarații Politice de la microfonul Senatului și a inițiat 25 de legi ca autor și coautor.

În privința votului în plen, Institutul pentru Politici Publice a utilizat evidența aflată pe site-ul Senatului, dar care este incompletă, necuprinzînd toată legislatura, mai semnalează biroul de presă.


Publicat de : Claudia DUMBRAVĂ
Data publicării: 03 Iul 2007 - 05:59
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25663&titlu=PRM__Vadim_a_fost_la_toate_sedintele_Senatului_cu_exceptia_zilelor_cand_a_fost_in_misiuni_oficiale