Deputatul Zegrean a parasit PD pentru Curtea Constitutionala [1]

30

.06.2007

Deputatul Augustin Zegrean, membru în Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, a demisionat, vineri, din PD, întrucat din 13 iulie urmeaza sa-si preia mandatul de judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei, transmite corespondentul Mediafax.

Augustin Zegrean a anuntat, vineri, într-o conferinta de presa, la Bistrita, ca i-a fost greu sa-si scrie demisia din PD, întrucat a facut parte din formatiune chiar de la constituirea ei. Incepand cu 30 iunie, el va fi trecut pe o lista a avocatilor incompatibili, iar din 12 iulie îi va intra în vigoare si demisia din calitatea de parlamentar. „Avocatura mi-a fost cea mai draga din toate.

Din PD am facut parte chiar de la început, dar asta este. Vom vedea ce va mai fi”, a declarat Zegrean, care, desi are un mandat de noua ani în CCR, nu va pleca din Bistrita în urmatorii trei ani, din cauza fiului sau, care urmeaza cursurile unui liceu.


Publicat de : ---
Data publicării: 30 Iun 2007 - 06:51
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25627&titlu=Deputatul_Zegrean_a_parasit_PD_pentru_Curtea_Constitutionala