Nastase vrea sa-si ia revansa in fata lui Basescu [1]

Aparut in editia din 28 Iunie 2007

Nastase se intoarce cu ginduri mari

. El vrea o noua competitie electorala cu Traian Basescu.

Adrian Nastase ar vrea sa-si incerce din nou norocul in competitia prezidentiala. Fostul prim-ministru PSD a facut acest anunt marti seara, la Realitatea TV. Intrebat daca ia in calcul o noua candidatura la Presedintie, Nastase a raspuns sec si simplu: „Da!“. El a mai afirmat, in cadrul emisiunii „100%“, ca isi propune ca in perioada urmatoare sa intensifice consultarile si dialogul cu unii dintre liderii PSD, carora le va propune propria viziune privind un proiect politic despre viitorul tarii. Nastase a recunoscut ca este tot mai des sunat de colegii din partid. Pe de alta parte, Nastase a apreciat ca, la acest moment, exista o stare de „tensiune, deruta, nervozitate“ in interiorul PSD, legata de faptul ca unii dintre liderii partidului cauta solutii pentru revenirea la guvernare. El a adaugat, raspunzind unei intrebari, ca nu are ca scop in viata sa devina a doua oara presedinte al PSD. Intrebat despre relatia sa cu actualul lider al partidului, Mircea Geoana, fostul premier a spus ca aceasta e una „rece, aproape inexistenta“.

L-am intrebat ieri pe Mircea Geoana ce crede despre intentia lui Adrian Nastase de a se inscrie din nou in cursa prezidentiala. „E prematur sa discutam de asa ceva“, a afirmat Geoana. Si Marian Vanghelie, seful PSD Bucuresti si seful lui Nastase, s-a exprimat ieri pe marginea anuntului facut de fostul premier: „Organizatia PSD Bucuresti poate avea multi candidati. Poate sa fie si Adrian Nastase, poate sa fie si Sorin Oprescu“.


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Iun 2007 - 06:29
 

Link ştire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25608&titlu=Nastase_vrea_sa_si_ia_revansa_in_fata_lui_Basescu