3 litri de apă minerală pe zi pentru fiecare angajat din cadrul serviciilor Camerei Deputaților [1]

Secretariatul General al Camerei Deputaților a decis, marți,  acordarea a 3 litri de apă minerală fiecărui angajat din cadrul serviciilor Camerei Deputaților, rezerva de apă fiind achiziționată odată cu începerea perioadei caniculare, se arată într-un comunicat remis AMOS News.

Decizia a fost luată, în conformitate cu OUG. 99/2000 și în urma avertizărilor primite prin intermediul buletinelor meteorologice zilnice emise de ANM, ce au indicat temperaturi extrem de ridicate în București, în ultimele două zile depășindu-se indicele de confort termic.

Potrivit legii, astfel de măsuri se adoptă doar în cazul în care temperaturile extreme (peste 37 de grade Celsius sau când indicele temperatură – umiditate depășește pragul valoric de 80) se mențin pe o perioadă mai mare de 2 zile.

De asemenea, Secretariatul General al Camerei Deputaților ia în considerare și posibilitatea reducerii timpului de lucru, acolo unde este posibil și în conformitate cu legea.


Publicat de : ---
Data publicării: 27 Iun 2007 - 05:54
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25583&titlu=3_litri_de_apa_minerala_pe_zi_pentru_fiecare_angajat_din__cadrul_serviciilor_Camerei_Deputatilor