Deputatii au dat "ok" legii ANI in varianta lui Chiuariu [1]

Deputatii au adoptat cu larghete Ordonanta de Urgenta prin care ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, a modificat Legea de functionare si organizare a Agentiei Nationale de Integritate (ANI)

.

Cu 187 de voturi "pentru", unul "impotriva" si o abtinere, Camera Deputatilor a aprobat schimbarile propuse de Chiuariu la legea ANI, urmand ca decizia finala in acest sens sa fie luata in Senat. Printre propunerile aduse de ministrul Justitiei la legea ANI, fata de prevederile adoptate initial de Parlament, se numara: micsorarea de la 20.000 la 10.000 de euro a averii initiale si cea dupa exercitarea mandatului unui demnitar pentru care incep verificarile inspectorilor ANI si transformarea Agentiei in institutie independenta, care va trebui sa prezinte rapoarte anuale Parlamentului.

Pana una, alta, Agenia Nationala de Integritate are un "sediu virtual", la adresa de internet http://ani.just.ro. "Sediul", insa, nu are "mobila", caci rubricile site-ului sunt goale.


Publicat de : Dana Carabelea
Data publicării: 27 Iun 2007 - 05:54
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25579&titlu=Deputatii_au_dat___ok___legii_ANI_in_varianta_lui_Chiuariu