Deputatul Kiraly Andras mai vrea un mandat la șefia UDMR Arad [1]

Actualul președintele al UDMR Arad, deputatul Kiraly Andras, este singurul candidat pentru șefia organizației locale, la alegerile care se vor desfășura sâmbătă, informează corespondentul AMOS News.


Potrivit celor declarate de Kiraly, vineri, miza acestor alegeri este formarea unei echipe cu care UDMR Arad va încerca să obțină cât mai multe mandate de primari, viceprimari și consilieri la alegerile locale din anul 2008.

"Important pentru această Conferință Județeană este stabilirea priorităților dar și formarea unei echipe bine structurate cu care ne vom prezenta la viitoarele alegeri locale", a precizat deputatul UDMR.

De asemenea, Levente Bognar, președintele Consiliului Reprezentanților Județeni, a spus că în cadrul Conferinței se vor stabili proiectele care vizează dezvoltarea orașului și județului care vor primi sprijin din partea Uniunii. Printre aceste proiecte se numără cele care vizează atragerea de fonduri europene pentru organizarea învățământului și pentru infrastructură.

La Conferința Județeană de alegeri sunt așteptați 230 de delegați, cărora li se va supune spre dezbatere și aprobare peste 50 de propuneri de modificare a programului și statului UDMR Arad.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 28 Apr 2007 - 06:24
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=24719&titlu=Deputatul_Kiraly_Andras_mai_vrea_un_mandat_la_sefia_UDMR_Arad