Senatorii isi fac campanie cu legi populiste [1]

In plina campanie electorala, PSD vine cu initiative pe cat de laudabile, pe atat de abracadabrante si care cel mai probabil nu se vor materializa nicicand

.

Una din cele mai recente propuneri ale social-democratilor, aprobata ieri de catre Senat, e aceea ca statul sa suporte 50% din chiria locuintei pentru tinerii cu venituri sub media pe economie care dovedesc ca stau cu chirie.

Cum era de asteptat, senatorul PSD Ștefan Viorel a aratat ca partidul pe care il reprezinta sprijina initiativa, deoarece "se doreste rezolvarea unei probleme sociale, prin cresterea pietii imobiliare si a chiriilor".

In schimb, liberalul Puiu Hasotti a declarat ca in calitate de senator PNL, nu poate sustine propunerea PSD, pe care a catalogat-o drept "pomana".

Senatorul PRM Gheorghe Funar a reusit insa sa-i amuze pe ceilalti parlamentari printr-un amendament prin care propunea ca in categoria tinerilor sa intre toate persoanele pana in 40 de ani.

Decizia finala va apartine Camerei Deputatilor, care are ultimul cuvant in aprobarea initiativelor parlamentarilor.


Publicat de : Adriana Popescu
Data publicării: 27 Apr 2007 - 06:07
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=24714&titlu=Senatorii_isi_fac_campanie_cu_legi_populiste