Ministrul Silaghi l-a convins pe Radu Mazăre să aprobe PUZ-ul stațiunii Mamaia [1]

Ministrul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Comerțului, Turismului și al Profesiilor Liberale, Ovidiu Silaghi, a anunțat, joi, la Constanța că de 1 Mai pe litoral vor ajunge zece mii de turiști, transmite corespondentul AMOS News.

Silaghi s-a întâlnit în stațiunea Mamaia cu autoritățile locale de pe litoral și cu specialiști în domeniul turismului. Ovidiu Silaghi a mai spus că a primit asigurări de a reprezentanții Primăriei Constanța că Planul Urbanistic Zonal al plajei Mamaia, respins la ultima ședință a Consiliului Local Muncipal, va fi aprobat și în acest fel operatorii de plajă vor putea amplasa dotările corespunzătoare.

Este vorba de dușuri, cabine de schimb, umbrele, șezlonguri și chiar beach-baruri. Silaghi a respins ideea că schimbarea deciziei primăriei de a aproba peste noapte PUZ pentru Mamaia ar fi o decizie politică.Ministrul Ovidiu Silaghi l-a prezentat și pe Nicolae Buzdun, fost subsecretar de stat la Ministerul Economiei și Comerțului, care începând de joi ocupă funcția de consilier personal al ministrului pe probleme în turismul de pe litoral. Nicolae Buzdun este membru al organizației PNL Constanța.


Publicat de : Lavinia SICLITARU
Data publicării: 27 Apr 2007 - 06:05
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=24706&titlu=Ministrul_Silaghi_l_a_convins_pe__Radu_Mazare_sa_aprobe_PUZ_ul_statiunii_Mamaia