Un deputat de Iași și un primar de municipiu cu chef de scandal [1]

Miercuri seară, în municipiul Pașcani , din judetul Iași s-au desfășurat alegeri pentru conducerea tinerilor sociali democrați. Lucrurile au fost complicate, deoarece primarul din Pașcani, Neculai Rățoi, a rămas fară "omul lui în TSD". Din ceea ce trebuia să fie, alegeri civilizate, s-a dovedit în final a fi un circ oferit de Primarul municipiului Pașcani și deputatul PSD de Iași, Gabriela Nedelcu.Cu toate că aleasa ieșenilor ar fi trebuit ca ieri să fie în plenul Parlamentului, Gabriela Nedelcu s-a dus, neinvitată, la ședința tinerilor pentru a încerca și pe ultima sută de metri să împiedice desfașurarea alegerilor .

Surse din cadrul TSD Iași au declarat, pentru AMOS News, că primarul Rățoi, văzând că nu îi merge cu amenințări, a încercat să îi contacteze telefonic pe Mircea Geoană si pe Ion Iliescu , pentru a le cere ajutorul, însă aceștia nu au răspuns la telefon .

Tinerii social-democrații au dorit alegerile în organizație deoarece fostul președinte a fost suspendat pentru o perioadă de 6 luni, chiar de către conducerea județeană a partidului, pe motive de indisciplină și încălcarea unor prevederi ale statutului partidului.

Publicat de : Loredana POPOVICI
Data publicării: 27 Apr 2007 - 06:03
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=24700&titlu=Un_deputat_de_Iasi_si_un_primar_de_municipiu_cu_chef_de_scandal