Parlamentarii de Neamț nu țin audiențe [1]

O dată instalați în fotoliile de parlamentari, deputații și senatorii de Neamț au uitat că una din obligațiile, măcar morale, pe care le au este să reprezinte electoratul și să îi asculte/rezolve problemele.

La câteva sedii de partid telefonul a sunat în zadar. Este cazul PPRM (ex-PRM), unde ar fi trebuit să obținem o audiență fie la Dumitru Puzdrea, deputat, fie la Viorica Pompilia Moisuc, senator. Nici la PUR, unde nemțenii sunt reprezentați în Parlament de senator Silvia Ciornei, nu am avut mai mult noroc.

Ioan Chelaru, senator al PSD, și-a lăsat pe site-ul Senatului două numere de telefon, unde, chipurile, ar putea fi contactat. Unul la PSD Roman, unde nu răspunde nimeni, iar celălalt la cabinetul de avocatură, unde sună ocupat.

Nici la cabinetul deputatului PNL Dorinel Ursărescu nu a ridicat nimeni receptorul. În fine, pe Iulian Iancu, deputat al PSD, nu trebuie să vă faceți iluzii că îl veți vedea prin Neamț. După cum ni s-a explicat la sediul PSD, deputatul este reținut la București, așa că mai bine ne facem o programare la domnul Munteanu.

De găsit a fost deputatul PSD Ion Bivolaru. De fapt, nu dânsul, ci alaiul de pesediști uitați de vreme într-un birou parlamentar căruia nu i s-a găsit încă sensul. „Suntem foarte ocupați. Lăsați că vă sun eu când avem timp de audiențe. Nu știu când, că poate intervine ceva”, a spus răstit pesedistul de serviciu.

Deputatul Rogin, de culoare democrată, are audiențe vinerea dimineața. Cică. Dar nu săptămâna asta, pentru că e prins cu o ședință. Dar în mod sigur săptămâna viitoare va fi disponibil, după cum ne-a asigurat un anume domn Popa, chemat de urgență „pentru o audiență”.

Publicat de : Diana OPRESCU
Data publicării: 18 Mar 2005 - 18:35
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=2385&titlu=Parlamentarii_de_Neamt_nu_tin_audiente