Vizita deputatului de Harghita, Antal István, în localități din județ [1]

La sfârșitul săptămânii trecute, aflat într-o vizită în câteva localități din județul Harghita, deputatul UDMR, Antal István, a vorbit despre posibilitățile oferite de aderarea României la UE, precum și despre importanța reprezentării UDMR la Bruxelles.

În convorbirile cu edilii locali din Porumbenii Mari, Avrămești și Atid, Antal István a informat despre posibilitățile de realizare a formelor de autonomie și despre cum trebuie acționat în viitor, în acest scop. Deputatul a atras atenția asupra importanței reprezentării UDMR la Bruxelles, aceasta fiind o condiție fundamentală a prezenței maghiarimii la luarea unor decizii în Europa comună. Antal István a atras atenția că nu este viabilă cultivarea individuală a loturilor de pământ, în schimb, asociațiile de proprietari, cooperativele, chiar mai mici, pot să aplice pentru accesarea unor fonduri europene sau ale statului. În același timp, a opinat deputatul Antal István, un pas important îl constituie organizarea microregiunilor și elaborarea unor strategii pentru dezvoltarea acestora.
Publicat de : ---
Data publicării: 28 Feb 2007 - 06:06
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=23835&titlu=Vizita_deputatului_de_Harghita__Antal_István__in_localitati_din_judet