Miercuri, 14 Februarie 2007 - 05:55 AM Aleg.RO:  Senatorii se plang ca au multe WC-uri

Publicat de: ---

Averea

Senatorii au reale motive de nemultumire . Colegii lor, deputatii, in calitate de primii veniti in Casa Poporului, si-au luat cele mai bune spatii din cladire. Iar lor le-au lasat ce a mai ramas, adica WC-urile, holurile si scarile.

De cand s-au mutat in Casa Poporului, senatorii s-au plans in permanenta de conditiile proaste care le-au fost oferite, de lipsa de spatiu si de faptul ca nu pot sa si-l administreze singuri. Si ca sa-i convinga pe deputati ca-i nedreptatesc, si-au facut inventarul suprafetelor detinute.

Dan Vasiliu"Vrem sa platim facturi separate"

Iar datele statistice au fost pe masura. Senatorii au mai mult spatiu pentru WC-uri decat pentru birouri. Din cei aproximativ 43.000 de mp, 60% sunt spatii auxiliare. Adica 25.500 mp de toalete, holuri, scari si boxe. Astfel incat, senatorii si angajatii Camerei Superioare nu au la dispozitie decat 3.800 mp pentru birouri. Cei mai oropsiti par a fi chiar alesii. Fiecarui senator ii revine aproximativ 3,44 mp pentru biroul de parlamentar. Cam cat un mormant.Secretarul general al Senatului, Dan Vasiliu, se plange si el de spatiile necorespunzatoare primite in folosinta de la Camera. "S-a spus ca Senatul are mai mult spatiu. Le dau lor cu draga inima", a spus el, referindu-se la partile auxiliare ocupate de WC-uri, holuri si scari. Mai mult, Vasiliu a insistat ca Senatul sa isi administreze singur propriile spatii si sa se separe cu facturile la utilitati, de deputati. "S-au facut studii. Se pot pune apometre, contoare. De ce sa platim pentru ce consuma altii?". De cealalta parte, conducerea Camerei  e in continuare impotriva "divortului" la cheltuielile legate de intretinerea cladirii. "O sa fie ceva de genul "pana la usa asta dam noi cu aspiratorul, iar de aici, dati voi", dar cu teava si cablul ce facem?", a comentat un reprezentant al Camerei dorinta de separare a conducerii Senatului.

Roxana Ristache


(476 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

 Senatorii se plang ca au multe WC-uri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.91394710540771 seconds.