Marți, 06 Februarie 2007 - 07:46 AM Aleg.RO:  Haine de 20.000 de euro din India

Publicat de: ---

Averea -- Elena, fata presedintelui, i-a inspirat pe creatorii de moda

Dupa succesul inregistrat cu "Fesul si sapca lui Basescu", designerul Roxana Moise pregateste o colectie vestimentara exotica, "Neosari", dedicata de aceasta data Elenei, fiica cea mica a presedintelui .

Ajunsa vedeta peste noapte, datorita ideilor amuzante, dupa cum sustin colegii sai de breasla, Roxana intentioneaza sa colaboreze si cu fiica cea mica a lui Basescu, Elena: "Zilele acestea voi pleca in India pentru a alege materialele si accesoriile pentru noua mea colectie, pe care am numit-o Neosari (sari-ul este costumul traditional al femeilor din India). Pregatesc intreaga colectie pentru Elena, ea fiind fotomodelul de care am nevoie, datorita trasaturilor sale exotice". Designerul, care pare sa aiba o slabiciune pentru familia prezidentiala, inca nu a batut palma cu Elena, dar este ferm convinsa ca fiica cea mica a presedintelui nu va refuza colaborarea: "M-am inteles bine si cu tatal ei, asa ca deja o vad vedeta colectiei mele. Abia dupa ce voi achizitiona materialele o voi chema la atelier pentru a ne pune de acord in privinta modelelor", spune Roxana. Dar, iata ca nici Basescu nu a fost dat uitarii, Roxana gandindu-se, mai in gluma, mai in serios, la modelul "Turbanul lui Basescu", potrivit pentru vacante. Daca in prezentarile de moda anterioare Roxana n-a investit sume fabuloase, nota de plata a colectiei exotice dedicata Elenei va ajunge lesne la 20.000 de euro.

 

Ea a facut "fesul Basescu"

Designerul Roxana Moise a facut bani frumosi de pe urma lui Basescu, fesul fiind scos la vanzare cu 30 lei, iar sapca cu 50 lei: "Am vandut 300 de fesuri. Cand am lansat acea linie m-am inspirat dupa celebra caciula pe care Basescu a purtat-o pe Valea Oltului.

 

Simona Ecovoiu


(422 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

 Haine de 20.000 de euro din India | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.0552561283112 seconds.