Miercuri, 31 Ianuarie 2007 - 05:37 AM Aleg.RO:  Deputatul i-a dat 3.000 de euro sa-si publice cartea

Publicat de: ---

Averea

Nelu Ploiesteanu s-a zbatut, timp de trei ani, sa faca rost de bani pentru publicarea cartii "Viata unui lautar", insa norocul i-a suras abia ieri .

"Am sarit in ajutorul lui pentru ca il apreciez foarte mult ca artist"

Dupa ce "Averea" a publicat articolul "Nelu Ploiesteanu cauta sponsori pentru cartea sa", deputatul Adrian Nastase s-a oferit sa-i acopere lautarului cheltuielile privind editarea romanului autobiografic.Nelu Ploiesteanu a finalizat, in urma cu trei ani, manuscrisul cartii "Viata unui lautar", in care a inclus si povestile sale de amor. Pentru ca romanul autobiografic sa vada lumina tiparului, artistul avea nevoie de 3.000 de euro, suma ce ar fi acoperit integral cheltuielile privind editarea a 500 de exemplare. A batut la usile unor oameni cu stare, si-a spus oful chiar si in cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, pe vremea cand aceasta semna condica la PRO, insa vestile bune intarziau sa apara. Resemnat, lautarul si-a abandonat manuscrisul intr-un sertar. Iata insa ca, ieri, visul sau a prins contur, primind, la primele ore ale diminetii, telefonul salvator. Deputatul Adrian Nastase citise

Lautarul isi va putea tipari manuscrisul cu banii primiti

in ziarul "Averea", editia de ieri, un material in care artistul mentiona ca se afla in cautarea unui sponsor, asa ca s-a oferit sa-i dea o mana de ajutor: "Dupa publicarea articolului, Adrian Nastase m-a sunat sa-mi spuna ca-mi va da cei 3.000 de euro. Nu mai speram sa scot cartea. Pentru ca m-a ajutat, ii voi dedica politicianului un intreg capitol", a mentionat  lautarul. Politicianul, mare fan al lautarului, l-a dojenit pe acesta: "De ce nu ai zis, mai Nelule, ca ai nevoie de bani?".

Simona Ecovoiu


(773 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

 Deputatul i-a dat 3.000 de euro sa-si publice cartea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56381392478943 seconds.