Tãrãnistii închid unghiul „proiectului Stoica" [1]

Conducerea PNTCD a decis, ieri, sã propunã URR, AP si PCD, partide semnatare ale manifestului popular, sã se întruneascã pe 20 februarie într-o sedintã de constituire a noului partid popular crestin-democrat.

Biroul National de Conducere al PNTCD a convocat pe 5 februarie Consiliul National de Conducere, iar pe 19 februarie, un Congres extraordinar al PNTCD, în cadrul cãruia vor fi discutate aprobarea protocolului de fuziune a PNTCD cu alte partide crestin-democrate si populare, în vederea formãrii unui nou partid politic, popular, crestin-democrat. La Consiliul National de Conducere va fi evaluatã situatia actualã a partidului si va fi discutat Manifestul popular, iar la congres se va lua decizia referitoare la noul proiect politic de transformare a PNTCD într-un partid popular, crestin-democrat, care va pãstra traditiile, istoria si afilierea internationalã a PNTCD, dar care va avea un spectru politic extins cãtre toatã acea parte din lumea politicã româneascã care se revendicã crestin-democratã.

Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 14 Ian 2005 - 07:20
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=227&titlu=T&_atilde_r&_atilde_nistii_inchid_unghiul_&_#8222_proiectului_Stoica__