PUR nu poate fi santajat nici mãcar de Traian Bãsescu [1]

Potrivit presedintelui Dan Voiculescu, PUR nu are stãpâni de nici un fel, iar dacã „cineva considerã cã ne poate santaja cu guvernarea este o eroare".

Voiculescu a reafirmat cã parlamentarii PUR nu-si vor retrage votul acordat presedintilor celor douã Camere ale Parlamentului. „Atâta vreme cât Nicolae Vãcãroiu si Adrian Nãstase sunt compatibili cu functiile pe care le ocupã, îi vom sustine. Dacã nu va mai exista aceastã compatibilitate, vom mai analiza", a spus Voiculescu. El a adãugat cã partidul pe care îl conduce „nu are obligatii politice fatã de nimeni, nici fatã de PNL, nici fatã de PD, nici fatã de presedintele Traian Bãsescu". „Suntem la guvernare pentru asigurarea stabilitãtii politice. Dacã vom putea, vom rãmâne, dacã nu, vom pleca. Suntem un partid independent si actionãm conform intereselor electoratului pe care îl reprezentãm", a conchis Voiculescu. (A.C.)

Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 14 Ian 2005 - 07:20
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=226&titlu=PUR_nu_poate_fi_santajat_nici_m&_atilde_car_de_Traian_B&_atilde_sescu