Dan Voiculescu vrea sã ne intre în cap cã n-a fost securist [1]

Presedintele PUR, Dan Voiculescu, a dat publicitãtii, ieri, un material intitulat „Scrisoare deschisã adresatã reprezentantilor presei", în care sustine cã nu a fost securist, nici mãcar colaborator, nu a fãcut nici un fel de politie politicã „N-am nici o legãturã, dar absolut nici una, cu conturile lui Ceausescu".

El a afirmat cã este ultima conferintã de presã pe care o sustine pe aceastã temã, iar de acum înainte va da în judecatã pentru calomnie, în mod automat, orice ziar sau jurnalist care l-ar acuza de presupuse legãturi cu Securitatea. Liderul PUR a mai spus cã a câstigat, în recurs, un proces de calomnie cu ziarul „Evenimentul Zilei", cotidianul respectiv urmând a-i achita daune douã sute milioane lei. Voiculescu a anuntat cã s-a decis sã dea în judecatã pentru calomnie si prestigioasa publicatie britanicã „Financial Times", întrucât l-a denigrat într-un articol pe aceastã temã.
A.C.

Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 14 Ian 2005 - 07:18
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=225&titlu=Dan_Voiculescu_vrea_s&_atilde__ne_intre_in_cap_c&_atilde__n_a_fost_securist