Președintele CJ Argeș a blestemat un ziarist [1]

Supărat foc pe directorul unui săptămânal din Pitești, președintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, l-a blestemat pe gazetar chiar în timpul conferinței de presă, transmite corespondentul AMOS News.

Dan Marius Donoiu este patronul unui săptămânal din Pitești. În ultimele luni, el a făcut o serie de dezvăluiri asupra modului în care Consiliul Județean a cheltuit banii pentru asfaltarea drumurilor județene. Jurnalistul a avertizat că lucrările făcute de firmele agreate de Consiliul Județean sunt de proastă calitate și pentru acest lucru l-a acuzat pe șeful instituției, Constantin Nicolescu.

Astăzi, în conferința de presă a Consiliului Judțean,Constantin Nicolescu l-a blestemat pe jurnalistul care era și el prezent la conferința de presă și i-a dat de înțeles că ar fi bine să nu mai vină la conferințe:" Să-i dea Dumnezeu atâtea boli câte lucruri neadevărate scrie el acolo. Rău n-am făcut nimănui în viața mea, dar nu există oameni care să nu facă greșeli. Cineva acolo, sus, va avea grijă de el".
Publicat de : Petre NIȚU
Data publicării: 29 Noi 2006 - 06:59
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=22310&titlu=Presedintele_CJ_Arges_a_blestemat_un_ziarist