Constitutia si Regulamentele celor douã Camere ale Parlamentului au fost oferite [1]

În vederea bunei desfãsurãri a raporturilor constitutionale dintre Guvern si Parlament, ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a pus la dispozitia tuturor ministrilor, în sedinta Executivului din 13 ianuarie 2004, Constitutia României, revizuitã, Regulamentul Camerei Deputatilor, Regulamentul Senatului si Regulamentul sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului.

„Ministrul Bogdan Olteanu sperã ca aceste instrumente de lucru sã constituie un sprijin important pentru colegii sãi din Guvern, în scopul realizãrii sarcinilor ce le revin. Totodatã, prin acest demers, ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul a dorit sã transmitã un semnal în legãturã cu faptul cã repunerea Parlamentului în rolul sãu de organ reprezentativ suprem al poporului român si unicã autoritate legiuitoare a tãrii reprezintã responsabilitatea întregului Executiv, fiind o prioritate pentru toti ministrii Cabinetului Tãriceanu", a declarat purtãtorul de cuvânt al DRP, Ionut Cârjan.
A.M. Press

Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 14 Ian 2005 - 07:15
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=223&titlu=Constitutia_si_Regulamentele_celor_dou&_atilde__Camere_ale_Parlamentului_au_fost_oferite