Voiculescu dă în judecată 'Financial Times' [1]

Liderul umanist Dan Voiculescu a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, răspunsurile primite de la instituțiile abilitate, din care rezultă că nu a avut nimic în comun cu presupusele conturi ale lui Nicolae Ceaușescu și că nu a aparținut structurilor fostei Securități.

„Nu este o răfuială, ci o încercare de clarificare. Este ultima oară când mai apar în fața presei cu aceste subiecte. Toate celelalte discuții pe aceste teme vor fi tratate exclusiv de grupul de juriști al partidului nostru”, a declarat Voiculescu. El a mai anunțat că va acționa în judecată cotidianul londonez Financial Times, căruia îi va cere despăgubiri morale în valoare de peste un milion de dolari.

„Am fost consternat de articolul prin care prestigiosul cotidian îmi atacă virulent imaginea publică. Dată fiind gravitatea afirmațiilor din el, cât și implicațiile multiple ale acestei denigrări a persoanei mele, am decis să-i acționez în judecată pe autorii acestui atac”, a anunțat umanistul.
Publicat de : Crina MANOLESCU
Data publicării: 13 Ian 2005 - 16:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=203&titlu=Voiculescu_da_in_judecata_'Financial_Times'