Patronatele IMM din Regiunea Sud-Est s-au reunit la Galați [1]

Președinții Patronatelor IMM din cinci județe, constituite în Federația Regională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Regiunea Sud-Est (FRIMMRSE), s-au întâlnit la Galați, pentru a aproba strategia de dezvoltare în perioada 2005-2008.

Președintele FRIMMRSE, Marian Filimon, a declarat că problemele prioritare, pentru perioada amintită, sunt dezvoltarea IMM-urilor și a infrastructurii regionale, valorificarea potențialului turistic al regiunii, diminuarea discrepanțelor între mediul rural și cel urban, afilierea la organizații similare din Europa și colaborarea cu acestea, precum și protecția mediului prin cunoașterea și respectarea legislației europene.

Federația și-a propus creșterea numărului de organizații patronale componente de la 6, câte au fost la constituire, la 25. La reuniunea de la Galați au participat președinții Patronatelor IMM din Constanța, Tulcea, Buzău, Vrancea și Galați, reprezentantul Brăilei, Gheorghe Caruz, fiind plecat într-o călătorie de afaceri în Danemarca.
Publicat de : Cristian IGNAT
Data publicării: 13 Ian 2005 - 15:25
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=202&titlu=Patronatele_IMM_din_Regiunea_Sud_Est_s_au_reunit_la_Galati