Bunurile sechestrate de la învinuiții în cazul RAFO ar putea intra în patrimoniu [1]

societății
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a precizat faptul că SC RAFO SA Onești deține calitatea procesuală de parte vătămată în dosarul pe care îl instrumentează și că sumele ce ar rezulta din valorificarea bunurilor sechestrate de la învinuiți vor intra în patrimoniul societății.

Pe de altă parte, reamintim faptul că, potrivit PNA, mai multe societăți care au făcut afaceri cu rafinăriile RAFO, Carom și Dărmănești, dar și cu Sidex Galați, Petromidia și Arpechim Pitești au procesat ilegal o cantitate de peste 400 de tone de produse petroliere de calitate inferioară, inclusiv reziduuri petroliere, vânzându-le ulterior drept benzină premium și motorină. În baza probelor administrate până în prezent, Parchetul a pus sechestru pe bunuri în valoare de 1.100 de miliarde de lei, însă prejudiciul se pare că depășește 500 de milioane de dolari.

Publicat de : Radu GEORGE
Data publicării: 13 Ian 2005 - 12:10
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=199&titlu=Bunurile_sechestrate_de_la_invinuitii_in_cazul_RAFO_ar_putea_intra_in_patrimoniu