Bucuresti - Opaina a intrat oficial in cursa pentru Primarie [1]

PUR l-a lansat ieri oficial pe Radu Opaina pentru fotoliul de primar general al Capitalei. Evenimentul a fost organizat intr-un cinematograf si a debutat cu vizionarea filmului, intitulat "Bucuresti, mon amour", prezentat ca fiind "inspirat din fapte anormal de reale".

Organizatorii au ales astfel sa prezinte, prin intermediul imaginilor, problemele cu care se confrunta zi de zi bucuresteanul: gunoaie, gropile din carosabil, strazile "invadate" de zapada din timpul iernii. Mesajul din finalul filmului – toate acestea se datoreaza "administratiei" de pana acum – a constituit prilejul pentru ca Radu Opaina sa isi prezinte discursul.

PROMISIUNI. "Pe 3 aprilie, bucurestenii pot dicta "sfarsit" unei administratii paguboase. Pe 3 aprilie, pot alege un primar de-al lor, care sa le apere interesele. Un reprezentant al societatii civile. Un om cinstit si hotarat. Primarul care poate schimba Capitala", a fost declaratia cu care Radu Opaina s-a lansat oficial catre Primaria Generala.

Sustinand ca, pana acum, Capitala "s-a pierdut in interesele celor care au condus Primaria Generala", Opaina s-a declarat a fi "un om al solutiilor, nu al problemelor".

"Eu voi fi un om al solutiilor, nu al problemelor, voi fi un administrator, nu un politician. Mai mult de jumatate din bucuresteni locuiesc la bloc si le cunosc foarte bine problemele. De aceea vreau sa reprezint acest segment al locuitorilor Capitalei, dar voi fi un primar al tuturor bucurestenilor", a mentionat Opaina.

SUSTINERE. "Bucurestenii au nevoie de un primar care sa administreze cu fata catre nevoile oamenilor, de un primar care sa nu stea doar intr-un birou", a declarat George Copos, presedintele organizatiei PUR Bucuresti, prezent la eveniment.

Liderul umanist si-a exprimat totodata convingerea ca Opaina va intra in turul doi al alegerilor din 3 aprilie, intrucat "provine din randul societatii civile, din clasa de mijloc si a administrat Radet intr-o perioada dificila a acestei regii".
Publicat de : ANIELA NINE
Data publicării: 09 Mar 2005 - 10:56
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=1985&titlu=Bucuresti___Opaina_a_intrat_oficial_in_cursa_pentru_Primarie