Umanistii vor vota alaturi de PNL-PD [1]

"PUR este intr-un parteneriat cu PNL-PD si UDMR si vom vota alaturi de partenerii nostri", a declarat vicepremierul George Copos, referindu-se la infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta a modului in care presedintele Basescu a obtinut o casa de la stat.

Deputatii PSD si PRM au semnat o solicitare de constituire a comisiei de ancheta, urmand ca plenul Camerei sa decida, prin vot, daca aproba sau nu solicitarea Opozitiei. Problema s-a discutat la intrunirea liderilor grupurilor coalitiei, cand au aparut divergente intre reprezentantii PD si PUR. Umanistii au spus ca este in interesul presedintelui sa se lamureasca lucrurile, in timp ce democratii au sustinut sa se respinga fara multa vorba ideea constituirii comisiei de ancheta. Ulterior, dupa ce a fost intrebat telefonic si presedintele Dan Voiculescu, PUR a declarat ca va urma pozitia coalitiei. George Copos a afirmat ca umanistii considera ca este foarte importanta asigurarea stabilitatii politice.
Publicat de : I.M.I.
Data publicării: 09 Mar 2005 - 07:27
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=1962&titlu=Umanistii_vor_vota_alaturi_de_PNL_PD