Anuta Handolescu (PD), prefect la Vilcea [1]

Anuța Handolescu, de la Partidul Democrat, va fi noul prefect al județului Vâlcea. Numirea acesteia a fost confirmată de presedintele Consiliului Judetean Vilcea, Dumitru Buse.

Anuta Handolescu este nascuta pe 26 septembrie 1959 in Oncesti-Maramures. Este inginer si jurist, in ultimii ani ocupind functia de director al ASIROM Vilcea. A absolvit Facultatea de Constructii Imbunatatiri Funciare din Bucuresti si Facultatea de Drept la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.

In aprilie 1998, a facut un training de administratie publica prin USAID in SUA, iar intre 2001 si 2002 un curs postuniversitar la SNSPA Bucuresti pe politici executive si administratie publica.

Subprefect al judetului a fost numit deja consilierul local Victor Giosan (PNL). Anuta Handolescu a spus ca va lucra bine cu Victor Giosan, mai ales ca, intre 1996 si 2000, cei doi au fost viceprimari ai Rimnicului si au format o echipa. “Ma bucur ca, in ciuda unor opinii din mediul politic si economic, numirea mea ca prefect exprima si faptul ca o femeie poate fi un factor de echilibru pentru un judet.”
Publicat de : ---
Data publicării: 13 Ian 2005 - 11:10
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=195&titlu=Anuta_Handolescu__PD___prefect_la_Vilcea