Adrian Severin cere competitie libera pentru functii in PSD [1]

PSD are nevoie astazi, inainte de toate, de o dezbatere interna serioasa, intrucat de ani buni el sufera de o saracie a unor confruntari temeinice de opinii.

Din asemenea discutii trebuie sa se nasca proiectele partidului si abia dupa aceea trebuie gasiti oamenii capabili sa le realizeze, a afirmat, ieri, Adrian Severin, presedintele Institutului de studii social-democrate "Ovidiu Sincai". In al doilea rand, este o nevoie acuta de o competitie libera pentru functii; de aceea, o cantonare a discutiilor pe aceasta tema doar in jurul cuplului Nastase-Iliescu este una contraproductiva. Pe de alta parte, Adrian Severin este de parere ca innoirea partidului nu trebuie sa fie echivalenta cu inlocuirea unor persoane cunoscute cu niste anonimi, cu niste oameni care n-au gresit doar fiindca nu au facut nimic. In fine, adauga Severin, ambele procese, dezbaterea interna si competitia libera pentru functii, trebuie sa pastreze unitatea partidului.
S.P.A.

Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 13 Ian 2005 - 11:05
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=170&titlu=Adrian_Severin_cere_competitie_libera_pentru_functii_in_PSD