Conducerea centrală a PSD habar nu are ce fac propriii deputați [1]

Un proiect legislativ care modifică legea privind declararea și controlul averilor a fost trecut în Senat prin aprobare tacită, fără ca parlamentarii puterii să se sesizeze.

Inițiativa aparține unui număr de șase deputațI PSD, în frunte cu Viorel Hrebenciuc, șiI înlocuiește formularul conceput de Ministerul Justiției.

Actul revine la vechea formulă a declarării averilor și elimină obligația declarării sumelor deținute în cash, conturi curente, depozite bancare sau alte instrumente de economisire.

Conducerea PSD a pretins astăzi că a aflat de la televizor de inițiativele legislative ale celor șase parlamentari ai partidului, referitoare la modificarea legii privind declararea averilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, a afirmat că inițiativa aparține în totalitate celor șase deputațI șI nu a primit girul PSD.

Diaconescu a declarat că săptămâna viitoare PSD va depune două proiecte de lege privind modificarea legii referitoare la declarațiile de avere ale demnitarilor.
Publicat de : Maria HERESCU
Data publicării: 27 Feb 2006 - 05:05
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=15084&titlu=Conducerea_centrala_a_PSD_habar_nu_are_ce_fac_propriii_deputati