Primăria sectorului 4 cumpără sirene și cearceafuri [1]

Primăria sectorului 4 va achiziționa, în vederea pregătirii pentru situații de dezastru o serie de obiecte de extremă importanță în cazul unei calamități.

Locuitorii trebuie anunțați, așa că autoritățile locale au considerat de cuviință să cumpere sirene electronice de 600 w pentru extinderea sistemului de înștiințare-alertare (compatibile cu sistemul existent), o sirenă electronică mobilă și stații radio portabile, aparat de detectare a persoanelor aflate sub dărâmături și mașini unelte portabile acționate electric (ciocan rotopercutor și polizor unghiular), paturi pliante, pături, perne și cearceafuri pentru pat, necesare pentru cazarea sinistraților.

În conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 21/2004 – care reglementează organizarea de către autoritățile publice a Sistemului Național de Management pentru Situații de Urgență, comitetul pentru situațiile de urgență care acționează la nivelul sectorului 4 a întocmit o listă de obiecte pentru completarea necesarului.

Astfel, au fost constituite comisiile de evaluare a ofertelor în vederea aplicării procedurii de cerere de oferte pentru atribuirea contractelor de furnizare. Comisiile sunt constituite din viceprimar, directorul Direcției economice, șeful Serviciului de investiții, reprezentantul Direcției juridice și șeful Biroului de Prevenire a Incendiilor și Protecție civilă sector 4.
Publicat de : Ioana MALIK
Data publicării: 25 Feb 2006 - 08:08
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=15051&titlu=Primaria_sectorului_4_cumpara_sirene_si_cearceafuri