PSD București îl acuză pe Videanu că ignoră avertismentele CE [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left vspace=5>PSD București îl acuză pe primarul general Adriean Videanu că ignoră într-un mod iresponsabil avertizările care privesc incapacitatea personală și a administrației pe care o conduce de a rezolva problemele reale ale Capitalei și că aruncă o pată nemeritată asupra bucureștenilor atunci când ignoră avertismentele asupra modului în care este folosit banul public pentru proiecte lipsite de interes pentru cetățeni.

În acest sens, purtătorul de cuvânt al PSD București, Octavian Petrovici, a declarat:
,, La sfârșitul săptămânii trecute domnul Jonathan Scheele, șeful Delegației Comisiei Europene la București, a afirmat nici mai mult nici mai puțin despre București că ,, este o Capitală care nu merită să se integreze în rândurile capitalelor europene”.

Răspunsul actualului primar general, Adriean Videanu, a venit de pe meleaguri străine, mai precis de la Londra, cu aceeași îmbujorată iresponsabilitate cu care ne-a obișnuit și până acum : ,, Domnul Scheele a vorbit într-un moment de supărare”.

Domnul primar general este atât de aerian și rupt de realitățile orașului pe care pretinde că-l gospodărește cu simț de răspundere încât nici măcar nu știa că a fost invitat la această dezbaterea care a avut ca temă ,, Planificarea urbană în București“.

Oricum, eu din această declarație a primarului Videanu nu pot înțelege decât două lucruri: ori domnul primar general nu mai are habar de nimic și locuiește deja în alt oraș, ori îl acuză indirect pe domnul Scheele că minte și exagerează cu bună-știință în declarațiile domniei sale despre felul în care se prezintă Capitala României în anul 2005.

Declarația domnului comisar european, cât se poate de conformă cu realitatea de altfel, a dorit să dea o palmă pe obrazul administrației locale din București, care este condusă de mulți ani cu ,,onor” de către reprezentanți de marcă ai PD-ului. Declarația domnului Scheele nu face altceva decât să rezume și să exprime cât se poate de elocvent și de sincer nemulțumirile noastre, ale tuturor bucureștenilor.
Lipsa de viziune politică este deja suficient de vizibilă la nivelul guvernării ADA în ansamblu. Din păcate, a fost nevoie de o declarație în plus care să demonstreze și lipsa de viziune administrativă la nivel local, lipsa de interes pentru problemele reale cu care se confruntă bucureștenii de atâția ani. “
Publicat de : ---
Data publicării: 12 Dec 2005 - 05:52
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=12778&titlu=PSD_Bucuresti_il_acuza_pe_Videanu_ca_ignora_avertismentele_CE