Daca se uita pe geam din biroul senatorial, Funar vede ce acte semneaza Boc [1]

Senatorul PRM Gheorghe Funar isi va inaugura in aceasta dupa-amiaza biroul de parlamentar, situat pe strada Motilor nr. 1, adica peste drum de cladirea primariei. Ieri, cand au primit invitatia de a-l vizita, jurnalistii au crezut ca biroul este chiar in cladirea primariei, deoarece pe actele oficiale ale municipalitatii era mereu trecuta adresa "Motilor 1-3".

L-am intrebat pe senator cum de a inchiriat spatiu in primarie si ne-a raspuns ca a descoperit, in ultima perioada de mandat de primar, ca, la cartea funciara, municipalitatea isi face veacul, de fapt, la numarul 3. "Am cerut, intr-adevar, sa inchiriez un birou in primarie, dar am fost refuzat", a spus Funar. Astfel ca acesta s-a multumit cu un spatiu situat in cladirea de peste drum, de unde, daca priveste pe geam, il poate vedea pe Emil Boc cum administreaza Cetatea din fostul lui birou. In cladirea unde si-a gasit spatiu senatorul, mai functioneaza o agentie de detectivi particulari. Pentru ca Funar sa nu faca eforturi prea mari sa vada ce acte semneaza Boc, de vreme ce oricum nu exista saptamana in care sa nu-l critice, un grup de jurnalisti ii vor face cadou un binoclu.
Publicat de : Calina BERCEANU
Data publicării: 18 Feb 2005 - 09:53
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=1237&titlu=Daca_se_uita_pe_geam_din_biroul_senatorial__Funar_vede_ce_acte_semneaza_Boc