Liderul deputaților PNL, Crin Antonescu respinge categoric o fuziune a PNL cu PD [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/A/CRIN-ANTONESCU6_3719.jpg" align=left vspace=5>Liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu s-a pronuntat impotriva fuziunii PNL-PD, afirmand ca cele doua formatiuni au o istorie diferita, alte identitati doctrinare, stiluri si constructii diferite.

"Fuziunea ramane un fel de tema de viitor, un ideal care se aproximeaza pas cu pas si care, dupa parerea mea, este daunator PNL, ale carui interese au fost in buna masura sacrificate in momentul in care protocolul s-a incheiat in 2002. PNL e un partid intemeiat de Bratieni, PD e un partid intemeiat de Petre Roman", a aratat Crin Antonescu.

Deputatul liberal a apreciat ca PNL are o identitate doctrinara stabila, in timp ce la PD exista cateva neclaritati care uneori apartin chiar membrilor partidului.

"PD a fost totdeauna un partid de lider, partidul lui Petre Roman si, dupa aceea, partidul lui Traian Basescu. In PNL, lucrurile stau cu totul altfel", a afirmat Antonescu.
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 09 Dec 2005 - 05:40
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=12288&titlu=Liderul_deputatilor_PNL__Crin_Antonescu_respinge_categoric_o_fuziune_a_PNL_cu_PD