Modernizări la creșele din Sectorul 6 [1]

In anul 2005, cresele din Sectorul 6 au beneficiat de o serie de lucrari de reparatii, intretinere si modernizari, pentru a oferi micutilor pe care-i "gazduiesc" conditii cat mai bune.

In reteaua de invatamant preuniversitar din Sectorul 6 sunt trei crese: Cresa Drumul Taberei, Cresa Militari si Cresa nr. 13. Numarul copiilor inscrisi in ultimii ani a urmat un trend ascendent, astfel: daca in anul 2003, in cele trei unitati erau inscrisi 494 copii, in anul 2005, numarul acestora a ajuns la 522.

In ceea ce priveste lucrarile de modernizare si investitiile facute de administratia locala Sector 6 in aceste crese, in anul 2005, la cresa Drumul Taberei au fost realizate lucrari de renovare a fatadei si va fi achizitionata o noua plita pentru gatit, s-au facut reparatii la instalatiile termice la cresa Militari si s-au intreprins igienizari in toate cele trei unitati. De asemenea, in anul 2004, prin grija primarului Cristian Poteras, au fost montate ferestre PVC cu geam termopan si au fost refacute in totalitate hidroizolatiile. Dotarea creselor a fost innoita aproape complet: au fost achizitionate echipamente alimentare complexe (mese din inox, dulapuri din inox pentru alimente, hote etc).

Cele trei crese din Sectorul 6 functioneaza atat in program normal, cat si saptamanal, in functie de solicitarile parintilor.
Publicat de : ---
Data publicării: 06 Dec 2005 - 06:51
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=11845&titlu=Modernizari_la_cresele_din_Sectorul_6