Sibiu: Cadoul de Moș Nicolae [1]

Mâine, la ora 17, Primăria municipiului Sibiu va organiza deschiderea oficială a Orășelului Copiilor, cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, oferind astfel primul cadou de sărbători localnicilor dar și numeroșilor turiști care vizitează Sibiul în această perioadă.

Orășelul Copiilor se află, ca și în anii trecuți, pe platforma de la Cazarma 90, în centrul Sibiului, unde a fost adus, din zona Săliștei, un brad de Crăciun înalt de 22 de metri, care a fost împodobit de sărbătoare.

Instalațiile luminoase vor fi aprinse mâine, cu ocazia festivității de deschidere a orășelului. Tot pe platforma de la Cazarma 90 au fost construite 20 de căsuțe destinate comercializării jucăriilor, ornamentelor de Crăciun și a diferitelor cadouri pentru sărbătorile de iarnă și a fost amplasată și o scenă, care va găzdui spectacole de colinde și jocuri pentru copii, dar și pentru adulți.

Primul spectacol de colinde organizat pe această scenă va fi în data de 7 decembrie, când va avea loc un concert susținut de Ștefan Hrușcă.

Tot mâine vor fi conectate și instalațiile de iluminat pentru sărbătorile de iarnă, care au fost instalate pe arterele principale ale Sibiului - peste 18.000 de beculețe colorate și tuburi, ghirlande luminoase cu o lungime de 3 kilometri și 300 de figurine specifice Crăciunului.
Publicat de : Zella MOARCĂȘ
Data publicării: 06 Dec 2005 - 06:51
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=11820&titlu=Sibiu__Cadoul_de_Mos_Nicolae