Parerea mea! [1]

OK: Lolek Si Bolek
Exista politicieni care pot trece peste „dusmania ideologica“ si pot avea replici agreabile

. Nu-si arunca vorbe grele si chiar pot inchega dialoguri constructive. Mihai Tanasescu, presedintele Comisiei pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, si Varujan Vosganian, presedintele comisiei similare din Senat, au fost desemnati de „Saptamana Financiara“ drept cei mai implicati politicieni in domeniul economic. Cu aceasta ocazie, Vosganian a afirmat: „Daca vreti sa nu mai schimbam Codul Fiscal, bucura-
ti-va de modificarile pe care le-am facut deja“. Reactia lui Tanasescu, vicepresedintele PSD, a fost prompta: „Asta e strategia guvernului! (...) Eu si domnul Vosganian aparem atat de des impreuna, incat lumea a inceput sa ne confunde cu Lolek si Bolek“. Asistenta a ramas cu satisfactia de a decide singura care-i unul si care-i altul.

KO: Adriean VIDeanu
Bani sunt, dar nu se gaseste nimeni la Primaria Capitalei sa-i ridice de jos. Potrivit unor responsabilii municipali, în ultimii doi ani, din cele aproape 200 de milioane de euro împrumutate de primarie pentru diferite proiecte, municipalitatea a reusit sa cheltuiasca doar putin peste 30 de milioane de euro, pentru contorizare si modernizarea strazilor, dar si pentru proiectare si consultanta. Mai mult, exista si credite contractate inca de acum cinci ani, dar abia daca s-au intocmit proiectele. Problema este ca vestea proasta acum urmeaza: sumele vor fi retrase daca nu le utilizam. Primarul general Adriean Videanu este mai mult decat calm. Nu e nici o problema, „nu se pierde nici un euro, dolar sau leu“. Corect, se pierde doar timpul. Si, la urma urmei, tot aia e, vorba unora care stiu ce-nseamna profesionalismul si, de ce nu, respectul fata de cei care i-au ales.
Publicat de : Edward Pastia 
Data publicării: 05 Dec 2005 - 08:54
 

Link ştire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=11635&titlu=Parerea_mea_