15 parlamentari își aniversează ziua onomastică [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/VacaroiuNicolae60x.jpg" align=left vspace=5>Un număr de 15 parlamentari - șase senatori și nouă deputați - își aniversează o­nomastica, marți, de Sfântul Nicolae. Ei au afirmat că își doresc, cu acest prilej, să închine o cupă de șampanie cu colegii lor, indiferent din ce parte a spectrului politic provin.

Nicolae Văcăroiu (PSD), președintele Senatului: "Vă asigur că nu-mi iau zi liberă. Dimineața avem ședința săptămânală a conducerii partidului, apoi ședința grupului parlamentar și plenul Senatului. Sigur că, o să ciocnesc un pahar de șampanie cu toți colegii, indiferent de orientarea politică, pentru că oricât am fi de diferiți, eu am cultivat, ca președinte al Senatului, o atitudine colegială și un respect pe care ni-l datorăm reciproc.

Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa, de Sfântul Nicolae se va afla la Bruxelles, în calitate de euroobservator, și va sărbători cu toți colegii care vor fi prezenți. Senatorul PD Nicolae Petru Ioțcu va ciocni un pahar cu colegii la grupul senatorial al Alianței PNL-PD și la sfârșitul săptămânii la Arad, cu familia și prietenii apropiați. Agenția AMOS News urează un călduros La Mulți Ani senatorilor Nicolae Neagu (PD), Nicolae Iorga (PRM), deputaților PSD, Bogdan Nicolae Niculescu Duvăz, Mihai Nicolae Tănăsescu, Nicolae Bănicioiu, PD-istului Nicolae Bara, PNL-istului Nicolae Titu Gheorghiof și de la minorități, deputatului Nicolae Mircovici , senatorului independent Neculai Apostol și deputaților Nicolae Bădălău (PSD), Nicolae Popa (PC) și Nicolae Păun (minorități).
Publicat de : ---
Data publicării: 05 Dec 2005 - 08:54
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=11617&titlu=15_parlamentari_isi_aniverseaza_ziua_onomastica