Miky si Randy [1]

Pentru ca nu mai stim sa ne facem unii altora daruri, ziua de 1 Decembrie, care ar fi trebuit sa semene mai degraba cu o nunta sau un botez, n-a ratat nici anul acesta sansa de a se transforma īntr-un lalait parastas oficial

.
Intre bucuria sincera si rememorarea unui eveniment istoric, politicianul roman joaca īn continuare rolul virgulei dintre subiect si predicat, asa ca nu-i de mirare ca tocanita nationala ne-a fost din nou servita īntr-un sos rīnced de popi, politruci si generali.

Fiindca si dincolo de ocean circul de partid si de stat functioneaza din plin, ma īntorc la īntrebarea vechilor dilematici legata de gestul conservatorului republican Randy Cunningham, care, printre lacrimi si sughituri, si-a anuntat poporul ca, punīnd botul la o spaga de doua milioane de parai, si-a facut functia de rusine.

Gestul domnului Cunningham īmi confirma o mai veche banuiala: spagarii nu sīnt cītusi de putin niste brute, ci-s de-a dreptul oameni-violoncel, al caror arcus sensibil trebuie uns pe-ndelete, cu sacīz, la cīteva zile odata.

Frumos ar fi fost ca, īn urma recitalului lacrimogen al solistului american, la tribuna de la Arcul de Triumf, orchestra de camera a deputatilor si corul senatorilor de sub bagheta dirijorului Miky Spaga sa izbucneasca īntr-un hohot de plīns oficial.

Cu siguranta am fi intrat īn Cartea recordurilor, pentru ca scoala de plīns a marturisitorilor de spaga dīmboviteana ar surclasa scoala de mambo a Braziliei.

function bookmarksite(url, title){ if (document.all) window.external.AddFavorite(url, title); else if (window.sidebar) window.sidebar.addPanel(title, url, "") } Editorial Tricolorul alb de Cristian Tudor POPESCU Capitanul Basescu vrea sa vada blocurile vechi, jupuite si murdare ale Romaniei aidoma unor transatlantice īntesate cu steaguri si ancorate īn pamantul tarii. » Vorba lui Dinescu Pentru ca nu mai stim sa ne facem unii altora daruri, ziua de 1 Decembrie, care ar fi trebuit sa semene mai degraba cu o nunta sau un botez, n-a ratat nici anul acesta sansa de a se transforma īntr-un lalait parastas oficial. » Cullberg Ballet la Intalnirile JTI » Ministerul Transporturilor si Bechtel negociaza reducerea costului pe km de autostrada » Traian Basescu ? un presedinte cu lacrimi pe obraz » Basescu a luat dupa talie doua doamne ofiter cu ranguri īnalte » Multe scoli au recuperat orele pierdute de Ziua Nationala » MAI vrea sa cumpere 30 de elicoptere īn valoare de 165 milioane euro » ©2005 SC Crucisatorul SRL. Toate drepturile rezervate. Cine este "Gandul" : Termeni si conditii : Contact : Sitemap document.write( ' );
Publicat de : Mircea DINESCU
Data publicćrii: 02 Dec 2005 - 07:48
 

Link ŗtire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=11181&titlu=Miky_si_Randy