Viorel Paunescu - VIP-ul lunii noiembrie [1]


Premiul special al revistei VIP pe luna noiembrie i-a revenit omului de afaceri Viorel Paunescu

.
Impresionat de faptul ca cei de la VIP s-au gandit sa-i ofere aceasta recompensa pentru gestul sau de a fi alaturi de manifestarea devenita traditionala - oferind in acest scop Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, Paunescu, vizibil emotionat, a declarat: "Ma simt onorat ca in aceasta seara am alaturi monstri sacri ai scenei romanesti precum Mircea Albulescu, Florin Zamfirescu, Colea Rautu, Adrian Pintea".
Momentul a fost unul de exceptie, iar omul de afaceri s-a ridicat alaturi de zeci de invitati prezenti la Sala Ronda pentru a-l aplauda minute in sir pe Colea Rautu, care a urcat pe scena pentru a-i fi decernat, de catre Mircea Albulescu, premiul pentru intreaga cariera. Premiul l-a bucurat pe marele actor care a preferat sa se retraga de pe scena in aplauze, motivand ca a petrecut o viata pe scena interpretand, nu vorbind.
Seara ar putea fi numita a schimbarilor, incepand chiar cu primul moment. Amfitrionul petrecerii, Cristi Brancu, a prezentat premiile alaturi de Gabriel Cotabita, desi editiile trecute au avut drept gazde frumuseti autohtone precum Corina Danila, Luminita Anghel, Loredana Groza-Boncea, Andreea Raicu. De aceasta data, Brancu a rupt traditia si l-a adus alaturi de el pe Cotabita, motivandu-si gestul prin faptul ca ii era dor de umorul cantaretului.
Seara a mai beneficiat de prezenta lui Bogdan si Ioanei Marin, alias Bodo, solistul de la Proconsul si fiica presedintelui Basescu. Baietii de la Ackent au avut onoarea de a-si primi premiul chiar de la ginerele presedintelui, care s-a retras discret alaturi de sotie, la cateva minute dupa ce a parasit scena. Premiul de Excelenta i-a revenit lui Florin Zamfirescu, care a profitat de ocazie pentru a-l lauda pe Adi de la Ackent, studentul sau, pentru performantele actoricesti.


Publicat de : Simona Decu-Jerep /
Data publicării: 02 Dec 2005 - 06:31
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=11043&titlu=Viorel_Paunescu___VIP_ul_lunii_noiembrie