Se alege praful de partidul lui Becali [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PNG.gif" align=left>Partidul condus la Gigi Becali începe să scîrțîie din toate închieturile. La Brașov, liderii unui număr de 16 filiale au decis să demisioneze din PNG, ei fiind urmați de majoritatea membrilor.

Liderul PNG Argeș, Dumitru Dincă, a părăsit partidul încă de miercuri, cînd i-a trimis lui Becali demisia prin fax. Dincă a declarat că a luat această decizie din cauză că patronul Stelei a refuzat să-l susțină în realizarea proiectului de a construi case pentru tineri: "Ne-a mințit, a fost doar o promisiune a dumnealui pentru campania electorală. În plus, de vara trecută sînt facturi neachitate, pe care refuză să le plătească. Ne-a mințit pe toți, colegi de partid și simpatizanți. Nu cred că se va mai găsi vreun fraier care să cheltuiască bani ca mine pentru PNG".

Fostul lider al PNG Argeș a mai spus că-și va onora promisiunile și va continua proiectul de construire de case pentru tineri.
Publicat de : Carmen RĂDULESCU
Data publicării: 11 Feb 2005 - 15:55
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=1010&titlu=Se_alege_praful_de_partidul_lui_Becali