Joi, 10 Februarie 2005 - 09:18 AM Aleg.RO: Gigi Becali l-ar vrea primar general pe Videanu, nu pe Orban

Publicat de: ---

azi Liderul PNG, Gigi Becali, a anuntat, ieri, într-o conferintã de presã, cã va candida la Primãria Capitalei doar dacã Alianta D.A. îl va sustine pe Ludovic Orban, si nu pe Adriean Videanu, pe care Becali îl considerã „om de onoare". „Dacã Videanu va câstiga alegerile pentru Aliantã, e OK. Liderul PNG a spus cã n-are „nici o problemã" cu Videanu, „chiar dacã a fãcut si el afaceri cu marmurã".
Dacã va câstiga Orban, intru si eu în luptã. Stiu si eu foarte multe lucruri despre el si-am sã le spun atunci", a declarat Becali.
„Sã arãt eu si a doua fatã pe care o are Orban ãsta. Pentru el, Capitala e punctul zero al hotiei, nu punctul zero al democratiei", a declarat precipitat Gigi Becali. El l-a acuzat pe Orban cã este implicat „de 20.000 de dolari" într-un proiect de infrastructurã, desfãsurat în Bãneasa.
Întrebat care va fi, totusi, reprezentantul PNG în lupta pentru Primãria Capitalei. Becali a rãspuns cã aceastã problemã urmeazã sã o discute în zilele urmãtoare cu reprezentantii partidului. „N-am stabilit pe cine vom lansa. Dar nici celelalte partide n-au stabilit încã. Trebuie sã avem, totusi, un candidat. Dar dacã va fi Orban, atunci voi candida eu", a reluat liderul PNG.


(679 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Gigi Becali l-ar vrea primar general pe Videanu, nu pe Orban | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.9465298652649 seconds.