Marți, 01 Februarie 2005 - 01:50 PM Aleg.RO: Vatra Dornei- Serbările Zăpezii

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News În perioada 11-13 februarie 2005, la Vatra Dornei se vor desfășura manifestările cultural-sportive Serbările Zăpezii, manifestări care se doresc a fi un adevărat regal de muzică, veselie, sport și agrement. Ca în fiecare an, autoritățile dornene au încercat să contureze un program pe gustul tuturor.

Astfel, pe parcursul celor trei zile își vor da concursul renumite formații pop, rock, dance, etno (SIMPLU, VAMA VECHE, VOLTAJ, FĂRĂ ZAHĂR, MARFAR, CHOCOLATE, ROMANIȚA, RADU ILLE) dar și interpreți și ansambluri îndrăgite de muzică populară (Ansamblul Ciprian Porumbescu din Suceava cu interpreții: Margareta Clipa, Gheorghe Finiș, Sorin Filip, Rodica Andronic, Livia Siminiuc, Ansamblul Dor Transilvan din Bistrița Năsăud cu interpreții Matilda Pascal Cojocărița, Viorica Macovei, Alexandru Pugna, soții Giugi, Mirela Petreuși ș.a.).

Pe scena Serbărilor vor evolua ca și în ceilalți ani, Fanfara municipiului și copiii de la Clubul Elevilor Vatra Dornei (Grupul vocal MUZRITM).

Antrenul și buna dispoziție vor fi întreținute de binecunoscuții deja artiști de la TRUPA ÎN CĂRUȚĂ care vor organiza concursuri distractive pentru toate vârstele, iar tinerii se vor putea bucura de distracție la maxim la discoteca în aer liber cu DJ C-ZAR și DJ KLAUS.

Având în vedere renumele stațiunii Vatra Dornei pentru sporturile de iarnă, nu vor lipsi concursurile de ski care au devenit tradiție la Serbările Zăpezii.

Bucuria zăpezii va fi încununată duminică de explozia artificiilor.


(646 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vatra Dornei- Serbările Zăpezii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1140880584717 seconds.