Marți, 01 Februarie 2005 - 01:15 PM Aleg.RO: Premierul Tăriceanu a numit subprefecții de București și alți câțiva secretari de stat

Publicat de: Bogdan BÂRLIGA

AMOS News Noii subprefecți de București - Adrian Bădilă și Șerban Bucur au fost numiți marți printr-o decizie a premierului Călin Popescu Tăriceanu.
Tot marți, primul-ministru a mai semnat o serie de decrete privind numiri și eliberări din funcții.

În cadrul Ministerul Administrației și Internelor a fost eliberat din funcția de secretar de stat Ilie Ștefan și numit Radu-Mircea Popescu.

La Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale a fost numit în funcția de secretar de stat Dănuț Apetrei iar la Ministerul Transporturilor, Construcțiilor și Turismului - Alexandros Galiatatos.

În cadrul Ministerului Economiei și Comerțului a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat Adrian Mitu și au fost numiți Ionel Manțog și Eugen Țapu-Nazăre; Nicolae Romulus Buzdun a fost numit în funcția de subsecretar de stat la MEC.

Și Ministerul Sănătății are un nou secretar de stat în persoana lui Ioan Roman.

O altă decizie a primului-ministru a fost cea privind eliberarea din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Turism a lui Nicu Rădulescu și numirea pe acest post a lui Marius-Sorin Crivtonencu.


(667 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Bogdan BÂRLIGA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Premierul Tăriceanu a numit subprefecții de București și alți câțiva secretari de stat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.73249888420105 seconds.