Vineri, 02 Septembrie 2005 - 01:05 AM Aleg.RO: Liderul PSD Botoșani vrea ca poliția să fie prezentă la alegerea președintelui CJ

Publicat de: ---

AMOS News Liderul filialei Botoșani a PSD, Constantin Conțac, a anunțat, ieri, că va sesiza Poliția și Parchetul cu privire la intenția unor membri din Alianța D.A. de a încălca legile Constituției. Constantin Conțac susșine că aceștia vor să-i oblige pe consilierii județeni ce aparțin formațiunilor de la Putere să fotografieze buletinul de vot pe care-l vor ștampila săptămîna viitoare în cadrul ședinței extraordinare de CJ, în vederea alegerii unui nou președinte, 'fitilul fotografierii' fiind necesar pentru a demonstra că nu au trădat interesul de grup.

Afirmațiile lui Constantin Conțac (suspendat zilele trecute din funcția de președinte al CJ) se bazează pe 'surse neoficiale din cadrul PNL', care au afirmat că fiecare consilier județean va fi dotat cu un telefon mobil cu cameră foto, cu care va imortaliza 'rodul conștiinței' față de o opțiune impusă.

Astfel se îngrădește dreptul la libertatea de opinie, lucru ce l-a scos din sărite pe liderul PSD Botoșani, care se bazează pe onestitatea a două treimi dintre consilierii județeni. 'Cer instanțelor de drept să intervină ferm cînd se vor ține aceste ședințe, să trimită cîte un membru de la justiție și de la Poliție, cabinele să fie separate și să permită fiecăruia să voteze cu conștiința lui. Trebuie blocat odată pentru totdeauna acest act inuman al actualei Puteri, de a face presiuni asupra oamenilor și de a-i face să-și schimbe voința și gîndirea politică', a spus Constantin Conțac.


(952 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Liderul PSD Botoșani vrea ca poliția să fie prezentă la alegerea președintelui CJ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5851719379425 seconds.