Joi, 25 August 2005 - 08:05 AM Aleg.RO: PSD Caraș Severin își pierde toți primarii

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left vspace=5>Filiala Caraș Severin a Partidului Democrat s-a mai "îmbogățit" ieri cu cinci primari care au sărit din barca social-democraților. Problema este cu atât mai gravă cu cât aceasta se întâmplă la numai câteva zile după ce, PSD Caraș Severin a mai pierdut, la sfârșitul săptămânii trecute, alți șapte primari, un consilier județean și doi viceprimari.

Prim- vicepreședintele PSD Caras Severin, Claudiu Pasare îl acuza atunci pe președintele PD Caraș Severin Sorin Frunzăverde, în același timp și președinte al Consiliului Județean că se folosește de banii publici pentru a-i constrânge pe primarii unor comune să treacă la PD, în schimbul unor fonduri bugetare mai mari.

Cei cinci social-democrați care au părăsit ieri Partidul Social- Democrat sunt Iancu Panduru de la Mehadia, Traian Pușcas - edilul comunei Măureni, Ilie Canea- din Lapușnicel, Gheorghe Coilă, din Buchin și Dorin Ecobici de la Rusca Montană.
Prim- vicepreședintele PSD Caraș Severin, Claudiu Pasare îl acuză pe Frunzăverde că este : "implicat într-un joc politic derizoriu și anume constrângerea primarilor PSD și a aleșilor locali, în vederea trecerii la PD".

Șefii de la PSD Caras Severin sunt nemulțumiți de modul în care colegii lor au plecat din partid. Toate acuzele și învinovățirile de aceste dezertări cad în spinarea sefului democraților și a Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde.
Despre acesta, prim- vicepreședintele filialei Caraș Severin a PSD, Claudiu Pasare, spune că "Sorin Frunzăverde demonstrează foarte clar ca nu este de acord cu intenția președintelui Emil Boc de a introduce un proiect de lege privind stoparea migrației politice, fenomen agreat nici de ,,președintele spiritual” Traian Băsescu".

Potrivit acestuia, "ciudat este faptul ca au fost luați la PD și aleși ai Partidului Conservator, faptă ce trezește nedumerire: Partidul Conservator, este sau nu la guvernare cu PD?!" a mai spus Pasăre.


(594 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD Caraș Severin își pierde toți primarii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1833639144897 seconds.