Joi, 25 August 2005 - 08:32 AM Aleg.RO: Demisii la PNL Prahova

Publicat de: ---

Averea Presedintele liberal al Consiliului Judetean Pra-hova, Florin Anghel, vicepresedintele aceleiasi institutii, Radu Ionescu, si inca opt consilieri judeteni au demisionat, ieri, din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale. Anghel a precizat ca alaturi de ceilalti consilieri demisionari va vota proiectele promovate de Alianta, iar cei care au ales sa paraseasca PNL vor ramane independenti.


Lideri ai partidului sustin ca demisionarii au invocat si prestatia slaba a conducerii organizatiei judetene a PNL, precum si lipsa de comunicare din filiala.

Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a spus ca demisia este un act unilateral si ca liderul partidului regreta faptul ca toti cei zece demisionari de la Prahova au parasit partidul inainte de a discuta cu reprezentantii conducerii PNL.

Motreanu a mai spus ca membrii Curtii de Onoare si Arbitraj ai PNL inca nu au judecat contestatia depusa de Florin Anghel. Acesta reclama modul in care Dinu Patriciu a castigat un nou mandat in fruntea filialei PNL Prahova. Dan Motreanu a mai spus ca acest caz ar urma sa se discute in Curtea de Onoare si Arbitraj in cursul saptamanii viitoare.

PNL a precizat, intr-un comunicat dat tot ieri publicitatii, ca a luat nota de demisia anuntata de Florin Anghel din motive personale si ca presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, va discuta in zilele urmatoare cu acesta , pentru a clarifica motivele personale care au stat la baza acestei decizii si sa gaseasca solutii care sa conduca la depasirea actualei situatii.

Florin Anghel a fost presedinte al PUR Prahova si a trecut la PNL in septembrie 2004, impreuna cu majoritatea membrilor filialei.


(468 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

Demisii la PNL Prahova | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.72677111625671 seconds.