Miercuri, 24 August 2005 - 01:55 PM Aleg.RO: PSD, dezamăgit că remanierea nu a vizat-o și pe Sulfina Barbu

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left>Departamentul de Protectia Mediului din PSD isi exprima dezamagirea fata de decizia primului ministru de a o mentine pe Sulfina Barbu in functia de ministru al Mediului si Gospodaririi Apelor, se arata intr-un comunicat al social democratilor. "(Non)activitatea ministrului Sulfina Barbu oferea toate motivele pentru o schimbare, cu conditia ca remanierea sa se faca strict pe criterii profesionale si nu pe considerente de imagine si propaganda.

Ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, nu a fost schimbata din functie deoarece acest lucru ar fi insemnat ca Guvernul sa recunoasca faptul ca a gestionat dezastruos criza inundatiilor', spune principalul partid de opozitie.

PSD considera ca o remaniere la conducerea Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor ar fi presupus acceptarea realitatii, si anume faptul ca "actualul Guvern este rupt de realitatea de zi cu zi, functionand dupa o agenda proprie, artificiala".

"Pe de alta parte, mentinerea Sulfinei Barbu ca ministru dovedeste faptul ca, inca o data, presedintele Basescu si-a impus punctul de vedere in fata premierului Tariceanu. Reusitele Sulfinei Barbu ca ministru au insemnat dezastrul inundatiilor, schimbari pe structuri clientelare in institutiile din subordine, controale politice abuzive, provocarea unui haos legislativ, intarzieri nepermise in implementarea politicilor de mediu, jignirea ziaristilor si a intregii populatii", se mai spune in comunicatul PSD.


(464 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD, dezamăgit că remanierea nu a vizat-o și pe Sulfina Barbu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.5044410228729 seconds.