Marți, 23 August 2005 - 08:20 AM Aleg.RO: SPP și-a "tras" piscină în Palatul Parlamentului

Publicat de: Cornelia Drăghici

azi Aleșii poporului au scăpat, în cele din urmă, de piscina care le-a făcut atâta imagine negativă, de barul de la piscină, de sala de forță și de tot ce conținea complexul la care s-a lucrat câteva luni bune pe blat. Aceasta a fost "pasată" Serviciului de Protecție și Pază, care o va folosi pentru refacerea și antrenamentul ofițerilor. Secretarul general al Camerei Deputaților, Mihai Unghianu, a declarat, ieri, că vestita piscină, care a suscitat atâta interes din partea presei, aflată în subsolurile Palatului Parlamentului, a fost transferată Serviciului de Protecție și Pază. Potrivit lui Unghianu piscina ar fi urmat să fie folosită pentru antrenarea echipei de scafandri a SPP.
Să ne reamintim că, în luna februarie a acestui an, același Mihai Unghianu nega că ar exista o asemenea facilitate la Camera Deputaților, dar declarațiile sale au fost infirmate. Într-o incursiune la fața locului, presa a observat că bazinul piscinei nu numai că exista, ba la timpul respectiv chiar era aproape functional. Bazinul era căptușit cu gresie, faianță și marmură scumpă, iar pe pereții sălii erau prinse oglinzi mari, calorifere moderne și spoturi de import. Lungimea piscinei este de 25 de metri, iar adâncimea de 3 metri. Potrivit celor declarate, ieri, de Mihai Unghianu pentru finalizarea lucrărilor la acest obiectiv de investiții, nu Parlamentul va mai aloca bani, ci SPP.
Surprinzător, Serviciul de Protecție și Pază a confirmat, prin vocea purtătorului de cuvânt, colonelul Constantin Dobre, că într-adevăr piscina va fi a SPP. "Cu ocazia discuțiilor la nivelul conducerilor Camerei Deputaților și Senatului privind redistribuirea spațiilor, cu ocazia mutării senatorilor în Palatul Parlamentului, s-a decis ca piscina și sala de forță să fie repartizate SPP. Este foarte bine, pentru că nu vom mai plăti chirie la piscine, iar sala de forță este foarte bună, inclusiv pentru recuperare", a declarat, ieri, colonelul Dobre. El a precizat că piscina este funcțională doar pentru înot, neputând fi folosită pentru antrenamentul scafandrilor SPP.


(444 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la Cornelia Drăghici


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

SPP și-a "tras" piscină în Palatul Parlamentului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.98065900802612 seconds.